h Dolar 32,5573 % 0.12
h Euro 34,8796 % 0.12
h Altın (Gr) 2.424,95 %-0,31
h Ons Altın 2.321,07 %-0,24
h Bitcoin 2174101 %1.51893
a

Evde kalan çiftler mobilyalardan sıkılınca döşemecilerin yüzü güldü

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma uygulaması sonrası evde kalan çiftler, kullandıkları mobilyadan sıkılınca çareyi koltuk ve kanepe kılıflarını yenilemekte buldu.
Bu durum ise en çok mobilya döşemecilerine yaradı.

Antalya’nın Serik ilçesinde 25 yıldır mobilya döşemeciliği yapan Umut Güzel, “95 yılından beri mobilya işletmesi olarak hizmet veriyoruz. İşimiz gereği kanepe, koltuk, döşeme imalatı yapıyoruz. Pandemi döneminden sonra güzel bir açılış ve artış var. İnsanlar evde durdukça, bir de yasak durumunda eşler de evde olduğu için evde ufak tefek görünmeyen şeyler de görünür oldu. Bu bizim için tabi bir artı oldu, güzel oldu. İşlerimiz pandemi sürecinden sonra arttı. İnşallah daha da güzel olacak” diye konuştu.

“Mobilyalardan sıkılmıştık”

Pandemi döneminde mobilyalarından sıkılıp, yenileten İsrafil ve Nazlı Karagöz çifti ise, “Biz pandemi döneminde sürekli evde vakit geçirdiğimiz için evdeki mobilyalardan sıkılmıştık. Ustamızı aradık ve dekorasyonda değişiklik yapmak istedik. O da geldi bize yardımcı oldu ve mobilyalarımızı yeniledi. Evimizde yeniden farklı bir ortam oldu çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.