h Dolar 32,3398 % 0.02
h Euro 35,0070 % 0.02
h Altın (Gr) 2.321,10 %0,10
h Ons Altın 2.232,06 %0,00
h Bitcoin 2292718 %2.85117
a

Ünlü Türk YouTuber, Süper Kupa Maçında Sahaya İndi

[ad_1]

Türkiye’de gerçekleşen Süper Kupa maçında taraftar sahaya indi. Yaklaşık bir dakika kadar aksayan oyun daha sonrasında kaldığı yerden devam etti. Sahaya inen taraftarın kim olduğunu görenler ise fazlasıyla şaşırdı.

Bugün Türkiye saati ile 22.00’da başlayan Chelsea – Liverpool maçı, fazlasıyla ilginç anlara sahne oldu. Ünlü Türk Youtuber, maçın oynandığı esnada sahanın içerisine girdi.

YouTube üzerinde 4,5 milyondan fazla takipçiye sahip olan “Deli Mi Ne?” kanalının sahibinin sahaya girmesinin ardından güvenlik görevlileri de fotoğraflarda gözüktü.

Deli Mi Ne? kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz’ın kaçışı çok uzun sürmedi. Kısa zamann içerisinde güvenlik görevlileri tarafından yakalanan Yılmaz, sahanın dışarısına çıkarıldı.

Ali Abdülselam Yılmaz’ın böyle bir hareketi neden gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor. Chelsea – Liverpool Süper Kupa Maçı’nın 14. dakikasında sahaya atlayan Yılmaz ilk iş olarak koşarak kalenin içerisine doğru yöneldi.

deli mi ne

Yayını gerçekleştiren kuruluşun kuralları gereği sahaya giren taraftar televizyon ekranlarına yansıtılmadı. 1 dakika kadar süren koşuşturmacanın ardından maçın kaldığı yerden devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

İLGİLİ HABER

Süper Kupa’da Sahaya Giren Türk YouTuber’ın Kanalı Büyük Bir Hızla Takipçi Kaybediyor



[ad_2]

Kaynak; Webtekno

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.