h Dolar 32,3157 % 0.2
h Euro 35,1169 % 0.2
h Altın (Gr) 2.293,75 %0,73
h Ons Altın 2.207,44 %0,59
h Bitcoin 2290657 %1.9602
a

Antalya’da genç kızın Tral balığı sevinci: “ İnanmıyorum, kocaman balık tuttuk”

Antalya‘nın Lara bölgesinde denizde olta ile balık yakalamaya çalışan gençler, heyecanlı anlar yaşadı. Denizden yaklaşık 3-4 kilogram ağırlığında Tral balığı yakalayan gençlerin sevinçten çığlık atarak, “Ooo inanamıyorum. Kocaman balık tuttuk. Götürme götürme” sözleri izleyenleri gülümsetti.

Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur yerini bir süre sonra parçalı bir havaya bıraktı. Havanın zaman zaman güneş açmasını değerlendiren 3 genç, Lara bölgesinde bulunan bir plaja inerek balık tutmak istedi. Gençlerin bir süre sonra oltası bir balık tarafından çekilmeye başladı. Oltayı kontrol etmekte zorlanan bir gence diğer erkek arkadaşı yardım ederek kıyıya çektiği balığı eli ile yukarı asıldı.

 

“Ooo inanamıyorum. Kocaman balık tuttuk”

Bu sırada o anları kayda alan bir genç kız ise, “Hadi olta kırılacak” demesi ve balığı gördükten sonra “Ooo inanamıyorum. Kocaman balık tuttuk. Götürme götürme” diyerek sevinç çığlıkları atması renkli anların yaşanmasına neden oldu. Heyecanlı anların yaşandığı görüntüler sosyal medyada paylaşılınca birçok kişi tarafından izlenerek, izleyenleri gülümsetti.

Öte yandan tral balığının etinin lezzetli olduğu ve daha çok sürüler halinde dolaştığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.