h Dolar 32,3642 % 0.13
h Euro 35,0339 % 0.13
h Altın (Gr) 2.324,82 %0,24
h Ons Altın 2.233,48 %0,04
h Bitcoin 2270686 %-0.31161
a

Antalya’dan ilginç ‘kırmızı’ kod görüntüleri

Kırmızı kod verilen Antalya’da çılgınlık peşinde olan bazı vatandaşlar dev dalgalara aldırış etmeyip kıyafetleriyle denize girmeye çalıştı. Farklı bir görüntüde ise sahildeki dalgaları cep telefonuyla çekmek isteyen bir vatandaş dalgaların azizliğine uğradı.

 

Meteorolojinin ‘kırmızı’ kodla uyardığı Antalya’da sağanak yağış devam ederken, rüzgar da şiddetini akşam saatlerine doğru arttırdı. Şiddetli rüzgardan dolayı Konyaaltı Sahili’nde dev dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bu duruma aldırış etmeyip kıyafetleriyle denize girmeye çalıştı. Eğlence çılgını iki vatandaş, dalgaların çarpmasıyla birlikte sırılsıklam oldu.

 

Dalganın çarpmasıyla neye uğradığını şaşırdı

Farklı bir görüntüde ise kahverengiye dönmüş sahildeki dalgaları görüntülemek isteyen bir vatandaş dalgaların azizliğine uğradı. Cep telefonuyla kayda giren vatandaş, bir anda kıyıya çarpıp caddeye ulaşan dalgaların kendisine çarpmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.