h Dolar 32,3757 % 0.16
h Euro 34,9864 % 0.16
h Altın (Gr) 2.325,00 %0,25
h Ons Altın 2.233,48 %0,04
h Bitcoin 2264505 %-1.07808
a

Mahra’nın sol beyin lobunda ağır hasar tespit edildi

Antalya‘nın Serik ilçesinde, sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalması sonucu ağır yaralanıp, sağ bacağı diz üstünden kesilen Mahra Melin’in (10) beyin MR sonucunun çıktığını belirten babası Murat Pınar, “Sonuçlar kötü, özellikle sol beyinde ağır hasar tespit edildi” dedi.

Mahra Melin Pınar’a, 5 Mart günü saat 10.00 sıralarında, Belek Mahallesi’nde kaldırımda yürürken, yol kenarındaki arazide dolaşan başıboş köpekler saldırdı. Kaçmaya çalışırken yola çıkan Mahra’ya, İrfan Yayla’nın kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyon çarptı.

Mahra, sağ bacağı kamyonun ön tekeri altında kalarak ağır yaralandı. Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Mahra, 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ertesi gün saat 01.00 sıralarında beyninin sol bölgesinde oluşan kararma nedeniyle ikinci kez ameliyat edilen Mahra’nın parçalanan sağ bacağı da diz üstünden kesildi.

Murat Pınar, mucize beklediklerini kaydederek, “Doktorumuza ‘Uyanır mı, uyanmaz mı’ diye sorduğumda ‘Buradan sonra ben hiç dönen görmedim’ dedi. Tabi Rabb’imin birçok mucizesi var. Sabırsızlıkla bekliyorum kızımın uyanmasını, uyanacağına da eminim. Bir umut kapıda bekliyoruz. Çıkacaklar, ‘Uyandı’ diyecekler diye dua ediyoruz” dedi.

Mahra’nın sağlık durumu ve gidişatıyla ilgili iyi cümle duymadığını anlatan Murat Pınar, “İyi söyleyen bir doktor çıkmadı. Klinik olarak bu safhadan sonra uyanamayacağını söylüyorlar. Nice insanların yıllarca uyuyup uyandığını biliyoruz. Kafamdaki tek soru işareti, kızım hastaneye geldiğinde burada tomografileri çekilirken bile uyanıktı. ‘Baba’ diye ağlıyordu. Göz göze geliyorduk. ‘Ameliyattan sonra beyne pıhtı atabilir’ diyen doktorların bunu önlemek için bir şey yapıp yapmadıklarından endişe duyuyorum” diye konuştu.

KIZI İÇİN HAZIRLADIĞI VİDEO KLİBİ İZLEDİ

Kazanın hukuksal boyutu hakkında avukatlarının mahkeme sürecini başlatacağını sözlerine ekleyen Pınar, “Evde iki çocuğumuz daha var. Bu zorlu zamanı onlar için de en az zararla atlatmak istiyoruz” dedi.

Acılı baba, hastane önünde beklerken, kızının fotoğraflarından oluşan, Şebnem Ferah’ın söylediği ‘Deli Kızım Uyan’ şarkısı eşliğinde yaptığı klibi izlerken duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.