h Dolar 32,3382 % 0.17
h Euro 35,1860 % 0.17
h Altın (Gr) 2.243,56 %0,01
h Ons Altın 2.158,51 %-0,07
h Bitcoin 2094734 %-5.72819
a

Hakkımızda

Hakkımızda

Hakkımızda

Antalyahabergundemi.com, yayın hayatına başlamadan önce; internet kullanıcılarının, ne okumak istediğini ve daha iyi nasıl hizmet verilebilir ilkelerini göz önüne alarak detaylı araştırmalar içerisine girmiştir. Henüz yeni açılmasına rağmen teknoloji alanının içerisine giren 8 önemli kategoride hizmet vermektedir.

Ekibimiz daha öncesinde birçok projede beraber çalıştığı profesyonel içerik uzmanları ile birlikte, kullanıcı odaklı içerik hizmeti üretme amacını gütmektedir. Yayın hayatına henüz ilk girdiği günlerde bile olumlu tepkiler alan sitemiz, ziyaretçilerimizden gelen eleştiriler doğrultusunda yolunu çizmektedir.

Misyonumuz

antalyahabergundemi.com ekibi olarak en büyük amacımız, özellikle teknoloji sektöründe çöpe dönen internet dünyasına özgün ve kaliteli içerikler sunmaktır. Bu amacımız doğrultusunda ziyaretçilerimizin de desteği ile teknoloji sektöründe yer alan en kaliteli site olmak, bizim diğer vazgeçilmez hedefimizdir. Sitemizde yer alan yazılar kullanıcılarımızın istedikleri kalitede olsun diye, içerik ekibimizden gelen içerikleri kontrol eden ve düzenlemelerini yapan uzman bir editör kadromuzda bulunmaktadır. Ziyaretçilerimizin hak ettikleri içeriğe sahip olmaları adına verdiğimiz bu yoğun çalışma arzusu, hiçbir zaman kaybolmayacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.