h Dolar 32,4400 % -0.03
h Euro 34,8361 % -0.03
h Altın (Gr) 2.490,09 %1,14
h Ons Altın 2.381,05 %0,91
h Bitcoin 2019645 %-1.52197
a

Hamile sokak kedisi Pamuk Prenses’i katlettiler

Antalya‘nın Serik ilçesinde bir site içerisinde yaşayan sahipsiz sokak kedisi, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce asılarak katledildi. Hamile olan kediyi alıp defneden site sakini Yaşar Şimşek, gözyaşlarını tutamadı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Serik İlçesi Boğazkent Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. Serik’teki iş yerine gitmek için evinden çıkan Yaşar Şimşek, aracına binmek için otoparka gittiğinde, otoparkın demir korkuluklarına ip ile asılarak katledilmiş beyaz renkli sahipsiz kediyi gördü. Şimşek, kimler tarafından katledildiği belli olmayan kedinin cansız bedenini bulunduğu yerden alarak defnetti. Site sakinlerinin, ‘Pamuk Prenses’ ismini verdiği hamile kedi, site sakinleri tarafından besleniyordu.

Yaşadıklarını göz yaşları içinde anlatan site sakini Yaşar Şimşek, “Aracımızı alacağımız sırada otoparkın demir korkuluklarında asılı vaziyette duran kedinin cansız bedenini gördüm. Şok olduk. Kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama bu bir vahşet. Boynundan perde kumaşı ile bağlanmış ve demirlere asılmış. Sitede bulunan küçük çocuklar görmesin, etkilenmesin diye kediyi yerinden aldım ve defnettik” dedi.

Sitede güvenlik kamerasının olmaması yüzünden kimin yaptığını bilmediklerini belirten Şimşek, “Kedi site içerisinde yaşardı. Site sakinleri ve ben her gün mama ile beslerdik. Kış geldiği için site sakinlerinin çoğu yazlıklarından evlerine döndü. Onlar bana emanetti. Ben besliyordum. Yavruları vardı onları büyüttü şimdi tekrar yavruları olacaktı. Kediye Pamuk Prenses ismini takmıştık. Onlarla evlatlarımız gibi severdik oynardık. Vahşice asmışlar. Ne istediler o candan” diyerek sitemini dile getirdi.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.