h Dolar 32,4504 % -0.15
h Euro 34,8290 % -0.15
h Altın (Gr) 2.441,26 %0,23
h Ons Altın 2.337,84 %0,27
h Bitcoin 2042796 %-1.38005
a

Kemer, Antalya Turizm Fuarı’na hazırlanıyor

Bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı öncesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

Kemer Belediyesi’nde yapılan toplantıda, turizm sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek fuar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan fuara, 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.

Toplantıda konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer’i en iyi şekilde tanıtarak, Kemer’in adını ulusal ve uluslararası platformlarda daha fazla duyuracaklarını söyledi.

Fuar alanında seyahat acenteleri ve turizmin duayenleri ile bire bir görüşmeler de yapacaklarına değinen Başkan Topaloğlu, “Kemer’de tüm turizm paydaşlarıyla ortak hareket ederek Antalya Turizm Fuarı başta olmak üzere diğer fuarlarda da Kemerimizi en iyi şekilde tanıtacağız. Son yıllarda Kemer’e olan yoğun ilgiyi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz” dedi.

Toplantıya, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Basın Danışmanı Levent Yenigün, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin katıldı.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.