h Dolar 32,3400 % -0.07
h Euro 34,8790 % -0.07
h Altın (Gr) 2.392,77 %-0,15
h Ons Altın 2.301,22 %-0,06
h Bitcoin 2066618 %0.35771
a

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dünya Yaşlılar Günü’nde belediyenin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri için düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Tütüncü, yaşlılarla sohbet etti, onların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, huzurevi sakinlerine “Siz bizim baş tacımızsınız” dedi.

Huzurevi sakinlerinin gün boyunca doyasıya eğlendikleri etkinlikte konuşan Başkan Tütüncü, “Sizlerle bu güzel ortamı paylaşmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Maşallah hepinizi çok iyi gördüm. Bizler sizleri mutlu etmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bugün Dünya Yaşlılar Günü olabilir, bir farkındalığa işaret çekme günü olabilir. Bizim için 365 günün 365 günü sizin gününüz. Biz sizleri çok seviyoruz. “ diye konuştu.

“Kırmızı gül”

Şefkat ve Huzurevi sakinlerine birde müjde veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Haftaya Akdeniz’in mavisinin içinde denizin o güzel kokusunu alacağız. Bir gün boyunca güzel bir vakti paylaşacağız.“dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından tek tek masaları gezdiği huzurevi sakinlerinin ellerinin öperek, kırmızı gül takdim etti.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.