h Dolar 32,4504 % -0.15
h Euro 34,8290 % -0.15
h Altın (Gr) 2.441,26 %0,23
h Ons Altın 2.337,84 %0,27
h Bitcoin 2050500 %-2.08248
a

Afacan: “Yaptığımız işi ciddiye alıyoruz”

Döşemealtı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, Mart ayında çifte sevinç yaşadıklarını, bu sevinci ilçe sakinleri ve komşularıyla paylaşacaklarını söyledi. Emre Afacan, “Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandaşı kandırmıyoruz. Hem parti olarak hem de Döşemealtılı bir komşunuz olarak yaptığımız işi ciddiye alıyoruz” dedi.

İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’a kavuşmanın sevincini yaşarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Döşemealtı’nı ziyaret edecek olmasıyla bu sevincin ikiye katlandığını ifade etti. Emre Afacan, ziyaretin seçim kampanyasına güç katacağını, halkın beklentileri doğrultusunda hazırladıkları projelerle, ilçenin sorunlarına çözüm getireceklerini belirterek, “Sayın genel başkanımızın ziyareti, genel başkan düzeyinde ilçemize verilen önemin bir göstergesi. Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandaşı kandırmıyoruz. Hem parti olarak hem de Döşemealtılı bir komşunuz olarak yaptığımız işi ciddiye alıyoruz. Genel başkanımızın seçim sürecindeki yoğunluğuna rağmen ilçemizi ziyaret edecek olması vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle ve heyecanla karşılandı. Sahada vatandaşlarımızla bire bir temas halindeyiz. Her bir vatandaşımız kendilerine kimin ne kadar kıymet verdiğini görüyor, hissediyor” şeklinde konuştu.

İYİ Parti’nin adayı Afacan’ın Döşemealtı’ndaki çalışmalarını ve projelerini yakından takip eden ve yapacağı ziyaretle de destek veren Genel Başkan Akşener, Döşemealtı’na gelişinde İYİ Parti’nin seçim otağının açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretleri yapacak ve vatandaşlarla buluşacak. Ziyaretin 19 Mart Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.