h Dolar 32,4504 % -0.15
h Euro 34,8290 % -0.15
h Altın (Gr) 2.441,26 %0,23
h Ons Altın 2.337,84 %0,27
h Bitcoin 2044605 %-2.19892
a

Acun Ilıcalı: “Yabancı hakemler getirilsin”

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, “Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi?dedi.

Acun Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin, Curaçao Milli Takımı ile oynayacağı dostluk maçı öncesi Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, takım kaptanı Lewie Coyle ve takımın Türk oyuncusu Ozan Tufan’ın katılımıyla Belek Turizm Merkezi’ndeki bir otelde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında, Hull City’nin Curaçao Milli Takımı ile yapacağı dostluk maçının yanı sıra takımın hedefleri ve planlamaları konuşuldu.

“Play-off civarındayız”

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, 2 yıl önce güzel bir yolculuğa başladıklarını belirterek, “Hayallerimiz 1-2 yıllık değil, uzun vadede başarılı olmak. Hull, Premier Lig’de oynamış, taraftarı sıcak, güzel bir takım. Bu takımı iyi noktalara taşımak için böyle bir yolculuğa çıktık. Bu çerçevede açıkçası 1 yılımız biraz öğrenimle geçti. Okul gibiydi. Şota hoca bizi ligde tuttu. İkinci senede şimdiki hocamızla buluştuk. Başarılı bir sezon geçirdik. Şimdi play-off civarında geziyoruz. Play-off oynama şansımız var. Yüzbinlerce turistin geldiği Antalya’da kamptayız. Ailemizin önemli parçası taraftarlarımızla buradayız. 13-14 yaşından beri tribündeyim taraftarlara her baktığımda kendimi görüyorum, geçmişi yaşıyorum. Bana terapi gibi eliyor. Onları gördüğüm için mutluyum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.