h Dolar 32,4962 % -0.17
h Euro 34,9803 % -0.17
h Altın (Gr) 2.439,12 %0,67
h Ons Altın 2.332,46 %0,73
h Bitcoin 2097222 %0.0586
a

WhatsApp’ta son dakika güncellemesi! WhatsApp çevrimiçi ve son görülme kaldırıldı mı?

WhatsApp’ta son dakika güncellemesi! WhatsApp çevrimiçi ve son görülme kaldırıldı mı?Dünyanın en popüler uygulamalarından olan WhatsApp’a güncellemeyle birlikte yeni özelliklerin geldiği iddia edildi. Facebook çatısı altında bulunan WhatsApp’ta ‘Çevrimiçi, ‘Yazıyor…’ ve ‘Son görülme’ gibi özelliklerin şu an aktif olmaması nedeniyle kullanıcılar şaşkınlık yaşadı. Bu değişikliğin güncellemeyle mi geldiği yoksa geçici bir sorun mu olduğu yapılacak resmi açıklamaların ardından netleşecek.

WHATSAPP’TA ÇEVRİMİÇİ VE SON GÖRÜLME KALDIRILDI MI?

Facebook bünyesinde olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta son dakika güncellemesiyle bazı özelliklerin kaldırıldığı iddia edildi. WhatsApp’ta “Çevrimiçi”, “Son görülme” ve “Yazıyor…” ibarelerinin aktif olmaması kafaları karıştırdı. Gizlilik ayarlarında yapılan güncellemenin bu özellikleri içerip içermediği yapılacak resmi açıklamaların ardından belli olacak. WhatsApp’ta yaşanan bu gelişme sosyal medyanın en fazla konuşulan konularından oldu.

SON ÜÇ SAATTE ONLARCA SORUN

Downdetector’ün verilerine göre, son 24 saat içerisinde özellikle de saat 19.00 ile 22.00 arasında onlarca sorun raporlandı.

BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

WhatsApp’a gelen yeni güncellemenin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. WhatsApp’ın güncellemesiyle çevrimiçi ve son görülmenin kaldırılmasına bazı kullanıcılar tepki gösterdi. Özellikle Twitter uygulaması üzerinden konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.