h Dolar 32,5798 % 0.1
h Euro 34,9282 % 0.1
h Altın (Gr) 2.425,56 %0,12
h Ons Altın 2.315,92 %0,02
h Bitcoin 2086015 %-3.47088
a

Meltem’de raylar döşeniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi’ninMeltem etabında raylar döşenmeye başlandı. Meltem Bulvarı boyunca alt yapı ve hat kazı çalışmalarında yüzde 95 oranında ilerleme kaydedildi.

Varsak’ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak Büyükşehir Belediyesi 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki katlı kavşağın hizmete girmesinin ardından Meltem- Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi etabında yoğunlaşan çalışmalar hızla ilerliyor.

ALT YAPI BİTMEK ÜZERE

Meltem Bulvarı’nın İsmail Baha Sürelsan Caddesi ile Tarık Akıltopu Caddesi arasında kalan bölümünde ekipler alt yapı ve hat kazı çalışmalarının yüzde 95’lik kısmını tamamladı. İş makinelerinin ve ekiplerin hummalı şekilde çalıştığı bulvar dev bir şantiye alanına döndü.

Alt yapısı biten kısımlara hızla raylar döşenirken, tramvaya enerji sağlayacak katener direklerinin montajı gerçekleştiriliyor. Meltem Bulvarı’nın Dumlupınar Bulvarı Yanyolu ile İsmail Baha Sürelsan Caddesi arasındaki bölümünde ray döşeme ve katener montajı tamamlanırken, dolgu beton ve parke çalışması yapılıyor.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.