h Dolar 32,3485 % 0.24
h Euro 35,0799 % 0.24
h Altın (Gr) 2.307,03 %1,31
h Ons Altın 2.220,28 %1,18
h Bitcoin 2291003 %3.30385
a

AK Parti İlçe Başkanı ve ailesi koronavirüse yakalandı

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı. Geçen hafta eşi ve oğlunun da koronavirüse yakalandığını aktaran Sancaktar, Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığını söyledi.

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, geçen hafta eşi Bedia Sultan Sancaktar’ın rahatsızlığı üzerine hastaneye başvurduklarını, koronavirüs test sonucunun ise ilk testte negatif, 2’ncide ise pozitif çıktığını duyurdu. Bunun üzerine kendisine 2 kez test yapıldığını, sonuçlarının ise negatif olduğunu aktaran Kemal Sancaktar, 5 yaşındaki oğlu Kerem Yaşar’ın da koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu belirtti. Koronavirüs belirtilerini hissedip pazartesi günü Korkuteli Devlet Hastanesi’ne giderek 3’üncü kez test yaptırdığını anlatan Kemal Sancaktar, sonucun pozitif olduğunu açıkladı. Kendi tedavisinin Korkuteli Devlet Hastanesi’nde, eşi ve oğlunun tedavisinin ise evde devam ettiğini belirten Sancaktar, ailece sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

‘MASKE, MESAFE, HİJYEN KURALLARINA MAKSİMUM SEVİYEDE UYALIM’

Koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Kemal Sancaktar, şu ifadelere yer verdi:

“Ne yazık ki artık ben de pozitif bir vaka olarak, pazartesi günü itibarıyla Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedavi altındayım. Şimdi daha iyi anlıyorum ki bu hastalığa yakalananlar maalesef her aşamasında elinde olmayan zorlu bir süreç yaşıyor. Onun için ne olursa olsun uyarıları dikkate alalım, sağlığımızın kıymetini bilelim. Ben çok şükür ki iyiyim, eşim ve oğlumun da sağlık durumları gayet iyi evdeler, inşallah hep birlikte daha da iyi olacağız. Lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına maksimum seviyede uyalım, asla ihmal etmeyelim.”

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.