h Dolar 32,3711 % 0.16
h Euro 34,9777 % 0.16
h Altın (Gr) 2.324,23 %0,22
h Ons Altın 2.233,48 %0,04
h Bitcoin 2276901 %0.23707
a

Evde çıkan yangına bahçe hortumuyla müdahale

Antalya‘da Veysel Yıldıran’a ait evde çıkan yangına çevredeki kişiler camı kırıp bahçe hortumuyla müdahale etti.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yıldız Mahallesi’nde meydana geldi. Veysel Yıldıran’ın tek başına yaşadığı evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yıldıran, salonda oturduğu sırada yatak odasından çıkan dumanları görünce kendini evin dışına attı. Yangını gören çevredekiler ilk müdahaleyi yapmak için evlerinden bahçe hortumlarıyla su çekti, ancak kapıyı açamayınca zemin kattaki evin camlarını kırdılar. Bu sırada durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesi sırasında binada yaşayan kişiler dışarı çıkarak, meraklı gözlerle müdahaleyi izledi. Bu sırada alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, odadan yoğun duman çıktı.

Yangına müdahale eden kişilerden Serdar Bektaş, “Camdan duman çıktığını gördük. Arkadaşlar hemen taşla camı kırdı. Ev sahibi kenarda oturuyordu. Evin anahtarını vermedi bize. İlk müdahaleyi bahçe hortumuyla yaptık. Kapıyı açmadığı için böyle müdahale ettik” dedi.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.