h Dolar 32,3367 % 0.04
h Euro 35,0799 % 0.04
h Altın (Gr) 2.322,86 %0,18
h Ons Altın 2.232,06 %0,00
h Bitcoin 2292067 %2.74759
a

İstanbul-Antalya uçağında büyük panik! 3 doktor, 30 bin feette can kurtarmak için ter döktü

Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağında kalp krizi geçiren Salih Uyguner adlı yolcuyu, uçakta bulunan 3 doktor hayata döndürdü. 30 bin feette Uyguner’e yapılan müdahale cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Dün İstanbul- Antalya seferini gerçekleştiren THY uçağında Salih Uyguner adlı yolcu uçak havalandıktan bir süre sonra kendini kötü hissettiğini kabin ekiplerine bildirdi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan yolcuya ilk müdahale kabin ekipleri tarafından yapıldı.

“UÇAKTA DOKTOR VAR MI?” ANONSU YAPILDI

Daha sonra uçağın kaptan pilotu anons yaparak uçakta doktor olup olmadığı sordu. Anons üzerine uçakta bulunan 3 doktor, kalp krizi geçiren yolcunun yanına geldi. Durumu daha da ağırlaşan yolcuya doktorlar müdahale etti ve Salih Uyguner hayata döndürüldü.

ANTALYA’DA HASTANEYE KALDIRILDI

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Antalya Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek hastanın durumu hakkında bilgi verdi ve park yerine ambulans talep etti. Uçak sorunsuz bir şekilde Antalya Havalimanı’na iniş yaparken, Uyguner hastaneye kald

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.