h Dolar 32,4927 % -0.16
h Euro 34,9316 % -0.16
h Altın (Gr) 2.439,85 %0,70
h Ons Altın 2.331,27 %0,68
h Bitcoin 2064404 %-2.31242
a

Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda gübreleme çalışmalarınu sürdürdü.

İlçe genelindeki rutin faaliyetlerine devam eden belediye ekipleri, yeşil alanlarda, parklarda ve orta refüjlerde ağaç, çalı, yer örtücü ve mevsimlik çiçeklere gübreleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri, Kemer’in çehresini en iyi şekilde geliştirmek ve renklendirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti.

 

“Tüm yeşil alanlarda çalışma yapılıyor”

Kemer Belediye Başkan Vekili Emin Gül, yaptığı açıklamasında, ilçe genelindeki yeşil alanlarda belediye olarak çalışmalara hızla devam ettiklerini söyledi. Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlere daha estetik ve daha renkli bir Kemer sunmak için çalıştıklarını anlatan Başkan Vekili Gül, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde hummalı şekilde çalışıyor. Orta refüjler de dahil olmak üzere tüm yeşil alanlarda gübreleme çalışması yapılıyor. Diktiğimiz tüm mevsimlik çiçekler ve ağaçların bakımlarını aksatmadan yapıyoruz. Güzel bir Kemer için çalışmayı bırakmayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.