h Dolar 32,5931 % 0.32
h Euro 35,0018 % 0.32
h Altın (Gr) 2.457,05 %0,87
h Ons Altın 2.343,97 %0,52
h Bitcoin 2101624 %0.49851
a

Sağlam Adımlar İçin Türsan Merdiven

Türsan Merdiven 2011 yılında kurulan ve üretimini yaptığı konut , otel , fabrika mağaza ve farklı amaçlara hizmet eden binaların merdiven ve korkuluk işlerinde kalite, hizmet ve güven amacını ilke edinen sektörde hızla büyüyen firmalarından biri olmuştur.

Standart işler dışında farklı mimari çözümler için Türsan merdivenin tercih edilmesi araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizdeki en önemli unsuru oluşturmaktadır.

Türsan merdiven’in tüketici isteklerine olan yaklaşımı, montaj sonrası hizmet olup ölçü alımından imalat ve montaj aşamasına kadar olan tüm süreci titizlik ve sistemli bir şekilde takip edip kısa sürede sonuçlandırmaya çalışmasıdır.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Merdiven, bir mekânın karakterini yansıtan kalıcı bir yapı olduğundan Türsan Merdiven sadece günü kurtarmaya yönelik işler yapmaz ve üretim ve montaj aşamalarının sağlamlığından asla taviz vermez. Türsan Merdiven ’in uzman kadrosunun elinden çıkan her bir merdiven zamana karşı koyar.

Mekanınıza saygın kılan çözümler üretiyoruz.

Her türlü sorunuzda ya da sorununuzda sizlere destek vermekten dolayı mutluluk duyarız.

 

Yaptığımız Merdiven Modelleri

 

İş yeri merdivenleri, Çelik Merdiven, Ankastre Merdiven, Ahşap Merdiven, Beton Üstü Kaplama, Kirişli Merdiven, Limon Kirişli, Omurgalı Merdiven, Ekonomik Merdiven, Ferforje Korkuluk, Pleksi Korkuluk, Diğer Merdivenlerimiz,

     

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.